Ono što je hit po pitanju dekoracija – digital print dekorisanje keramike, gdje kupac doslovno moze donijeti svoju sliku, sliku omiljene panorame, filmskog lika, umjetnine itd. i uraditi to isto na pločicama u dimenziji koja odgovara prostoru na kojem ce biti.

U ponudi “MEMIĆ DEKOR” možete pronaći dekorativne zidne i podne mozaike za uređenje interijera i eksterijera, mozaike za oblaganje i ukrašavanje raznih proizvoda kao što su kade i ogledala, mozaike za popločavanje bazena i sl.

Još od dana kada je takoreći ova firma pravila prve korake krenuli su sa proizvodnjom raznih mozaičkih kockica i to najčešće radeci za izvoz. Isprva su to bili neki jednostavniji mozaici. Danas se u proizvodnji MEMIĆ DEKOR vrsi siječenje keramike na raznolike dimenzije, te slaganje istih u zidne i podne mozaike po Vašoj zelji i u bojama i tonovima koje vi zelite.

U ponudi imamo prirodni kamen u obliku kamenih ploča nepravilnog oblika,kamene ploče siječene na odgovarajuće dimenzije, usko siječene kamene ploče ili štange (veoma atraktivnog izgleda), kamen za interijer, kamene ploče za stepenice, kamen za fasade, kamen za kamine, kamen za staze. Prirodni kamen traje vječno, odlikuje se lijepim izgledom koji nikad ne zastarijeva.

Dekorativni kamen, koji mozete pronaći u ovom studiju keramike je 100 % prirodan i isključivo sa područja Hercegovine, tačnije mjesta Podvelež po čemu je kamen i dobio naziv “Podvelež natural stone”. Kamen se reže u razne dimenzije, od ploča za terase, pa do mozaika od kamena za unutarnje i vanjsko oblaganje zida.

S tradicijom u kvaliteti proizvodnja se modernizovala i razvila nove načine dekorisanja Vašeg interijera pored onog što je do sada nudila ova firma.

Danas, MEMIĆ DEKOR raspolaže i novootvorenim izložbenim salonom od 700 m2 koji se nalazi na istoj adresi kao i proizvodnja. Ono što možete pronaći u ovom salonu po pitanju dekora i bordura je sve isključivo nasa proizvodnja, te samim tim jedini u regiji nudimo mogućnost kupcima da sami dizajniraju svoj prostor po svojoj mjeri i masti. Naravno, oni koji ne znaju sta tačno žele, tu se nalazi tim dobro obučenih stručnjaka koji im mogu pomoći da jasno usklade keramiku sa svojim ambijentom, u skladu sa modernim dobom i uz sve to dobiti 3D prikaz svog ambijenta.

Broj proizvoda koji nudimo nema kraja, jer svaki dan je moguće napraviti nesto novo po različitim ukusima.

Velik izbor boja, dimenzija i dezena, relativno lako postavljanje i održavanje te pristupačne cijene učinili su keramičke pločice popularnim podnim i zidnim oblogama.

Share This

Podijelite ovo!

Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima!