Voljeti ono što radite jeste pola uspjeha.

Velik izbor boja, dimenzija i dezena, relativno lako postavljanje i održavanje te pristupačne cijene učinili su keramičke pločice popularnim podnim i zidnim oblogama.

Mi stvari ne pravimo samo lijepima. Pravimo ih da budu funkcionalne.

 

Firma „Memić Dekor“ osnovana je 2005. godine sa sjedištem u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Razvila se u veoma modernu fabriku sa proizvodnjom različitih asortimana.

„Memić Dekor“ je danas najveći proizvođač na području zemalja bivše Jugoslavije. Uspješno posluje sa mnogim firmama u BiH kao i zemljama regiona : Hrvatska, Srbija, Albanija, Makedonija, Kosovo.

Svoje proizvode izvozi i na inostrano tržište zemalja Zapadne Evrope (Njemačka, Švicarska).

Naša priča

Ovo preduzeće se bavi isključivo proizvodnjom :

1. Keramičkih bordura, dekora (sito štampa i digital print)

2. Mozaika (zidni i podni, u kombinaciji sa staklom)

3. Kamen ( razne vrste dekorativnog kamena 100 % prirodni kamen)

Proces dizajniranja

 

Istraživanje

Ono što je hit po pitanju dekoracija – digital print dekorisanje keramike, gdje kupac doslovno moze donijeti svoju sliku, sliku omiljene panorame, filmskog lika, umjetnine itd.

I uraditi to isto na pločicama u dimenziji koja odgovara prostoru na kojem ce biti.

j

Dizajn

Još od dana kada je takoreći ova firma pravila prve korake krenuli su sa proizvodnjom raznih mozaičkih kockica i to najčešće radeci za izvoz.

Isprva su to bili neki jednostavniji mozaici. Danas se u proizvodnji MEMIĆ DEKOR vrši siječenje keramike na raznolike dimenzije, te slaganje istih u zidne i podne mozaike po Vašoj zelji i u bojama i tonovima koje vi zelite.

Izrada

Velik izbor boja, dimenzija i dezena, relativno lako postavljanje i održavanje te pristupačne cijene učinili su keramičke pločice popularnim podnim i zidnim oblogama.

Kvalitet i Inovativnost

Kupcima nudimo kopiranje željene bordure ili dekora, predstavljanje novih ideja na keramici u skladu sa kolekcijom od strane naših dizajnera. Također nudimo mogućnost printanja određene slike, panorame, prirode, likova, sve što mozete zamisliti na pločicama.

Projekata

Klijenata

Share This

Podijelite ovo!

Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima!